28 годишен мъж от Тетевен заредил гориво от бензиностанция и избягал

Реклама

На 26 февруари около 02.00ч. в РУ Тетевен е получен сигнал от служител на бензиностанция в града, че лица са заредили в автомобил гориво на стойност 50 лева, след което са напуснали обекта в неизвестна посока, без да са заплатили дължимата сума. Служители от полицейското управление незабавно са организирали и започнали оперативно издирвателни мероприятия, в резултат на които е установено превозното средство и лицата придвижващи се с него – 28 годишен мъж от Тетевен и пътник – 22 годишна жена.

В хода на проверката е констатирано, че превозното средство е с прекратена регистрация, а водачът не притежава СУМПС. По случая е образувано досъдебно производство, двете лица са задържани за срок до 24 часа и работата продължават служители на РУ Тетевен.

Останалите новини:

По време на проведена специализирана полицейска операция по широкообхватния метод през вчерашния ден служители на РУ Троян са извършили проверка на 26 МПС и 26 лица, като за установени нарушения са съставили 7 глоби с фиш и 3 акта.

Реклама

В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство след получен сигнал, че на 26 февруари около 15.30ч. от стая в Ловчанско читалище са отнети два мобилни телефона. Работата по случая продължават криминалист от РУ Ловеч.

След проведени оперативно издирвателни мероприятия, служители на РУ Ябланица са установили  и задържали 33-годишен мъж, който на 26 февруари е проникнал в частен дом в с.Брестница и се е опитал да отнеме сумата от 10 лева от ръцете на 90-годишния обитател на имота. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

17-годишен младеж е задържан за срок до 24 часа в РУ Ябланица, след като в нощта на 25 срещу 26 февруари от хладилна витрина разположена в двора на частен дом в с.Брестница е отнел безалкохолни напитки на обща стойност около 20.00 лева. По случая е започнала проверка.

Реклама