Златен медал за Алтън Тетевен

Реклама

В НДК бутиковата отлежала сливова ракия на Алтън Тетевен впечатли журито на Balkan Spirit Competition Sofia 2023 и спечели златен медал. Събитието беше част от тазгодишния Rakia Fest, където участваха над 400 ракии и напитки от Балканите и света.

Бутиковата отлежала ракия, зад която стоят трима тетевенци, съчетава традиционни методи с модерни иновации, което я прави изключителна. Журито похвали богатия вкус, уникалния аромат и дълбокия сливов оттенък на напитката.

Balkan Spirit Competition Sofia 2023 представлява високо ценено събитие с традиции, което привлича вниманието на експерти и любители на ракията. Спечелването на златен медал е заслужена награда за страстта и уменията на екипа зад Алтън Тетевен и техните партьори от Сийуайнс Спирит АД.

Реклама

Този успех не само подчертава високото качество на нашата сливова ракия, но и утвърждава репутацията на региона като изключителен производител на тази традиционен балкански елексир. С увереност можем да кажем, че Алтън Тетевен ще продължи да се цели във върховете на ракийния свят, споделят от екипа на Алтън Тетевен.

Реклама