Къща за гости „Тримата Глупаци“ в Рибарица получи престижна награда

Реклама

Къща за гости „Тримата Глупаци“ в с. Рибарица получи престижна награда по време на петата церемония на Balkan Awards of Tourism Industry 2019. Събитието, на което бяха връчени 28 златни рози, се проведе в  София.Туристическата индустрия от България, Турция и Северна Македония спечели гласа на международното жури от експeрти, което оценяваше кандидатите за престижните награди, пиеше сайтът zetramedia.com.

Една от най-престижните награди грабна Къща за гости „Тримата Глупаци“ – Best Mountain Destination 2019 – Guest House „TRIMATA GLUPATZI“ .“Тримата Глупаци“ е висок клас къща за гости, съчетаваща в себе си уюта на планинските хижи и лукса, предлаган от съвременните хотел. Това е едно уникално място сред природата, направено изцяло от естествени материали – камък и дърво. Идеално е за почивка и развлечение, разположено в китното селце Рибарица, местността Костина, в самото подножие на Стара планина.

Мениджър на Къща за гости „Тримата Глупаци“ от 2 години е ловчалията Стелиян Атанасов, който влага всичките си усилия и умения за да се стигне до тази награда. Именно под негово ръководство друг комплекс от Рибарица преди години спечели цели 7 престижни награди, а лично той спечели приза „Мениджър на годината”.

Реклама

На Balkan Awards of Tourism Industry 2019 общините Ловеч и Челопеч бяха отличени за развитието на туризма

Реклама