Групата иДеен Тетевен с нестандартен „призив към Вселената“ да запази Тетевен

Реклама

Ентусиастите от иДеен Тетевен предадоха положителната си енергия за здраве и благоденствие на Тетевен чрез ръцете на художника Ангел Каравланов. Пловдивчанинът оживи пустата част на ул. „Лечо Гайдаря“, в близост до кв. Пеновото, като нарисува няколко чифта ангелски крила (единият, от които свети в тъмното) на бетонната стена отстрани на пътя. Той направи това абсолютно безкористно, както сам казва на иДеен Тетевен – „защото се кефя на ентусиазма ви и споделям вашата идеология“.

За това си начинание младоците от иДеен Тетевен споделят, че чрез него предизвикват благосклонността на Вселената и искат да донесат положителни емоции на съгражданите си в тежките времена, в които всички са се отчуждили и затворили. Те призовават тетевенци към повече позитивизъм и кураж, и се надяват гражданите да запазят възможно най- дълго уличното изкуство.

Обичайно лишената от движение улица, започна да се радва на усмихнатите минувачи, минути след като крилата бяха завършени. Тя, улица „Лечо Гайдаря“, едва ли е подозирала, че ще краси корици на профили в социалните мрежи. Но така се случва с всичко, на което някой вдъхне живот.

Реклама

Тетевен е окрилен!

Реклама