„Лев Инс“ подкрепи деца от гр. Тетевен с образователно и благотворително събитие

Реклама

Две различни събития проведени от ЗК „Лев Инс“ в един и същ ден, отбелязаха по чудесен начин началото на пролетта. Първото от тях бе специално подготвено и проведено обучение на ученици от СУ „Георги Бенковски“, гр. Тетевен, на тема „Основи на успеха“. Инициативата е продължение на „Дни на отворени врати“, които представителството на компанията в града организира вече няколко пъти. Поради силният интерес от страна на възпитаниците от различни класове, настоятелството взе решение от есента на настоящата година да създаде нова училищна паралелка с профил „Застраховане“, която ще получи пълно съдействие от страна на ЗК „Лев Инс“.

Презентацията беше представена от търговския директор на дружеството – Павел Панайотов и управителя на Агенция „Тетевен“ – Мирослав Гунешки, в присъствието на представители на училищното настоятелство и неговия директор – Маринела Маркова. В рамките на два часа възпитаниците от училището получиха интересна информация за основите на маркетинга – креативност, комуникация, лидерство, продажби и други интересни елементи. Проведоха се групови дискусии, самостоятелни работи, като всеки един ученик имаше възможност за лична изява и творческо мислене. Във финалната част присъстващите в залата се забавляваха заедно с песни и танци, след което учениците получиха сертификати за нови си знания.

В следобедните часове мероприятието на компанията продължи с посещение на центъра за деца в неравностойно положение „Слънчо“. Тя е част от благотворителната кампания „SOS – Грижа без граници!“, която дружеството реализира успешно от декември 2018 г., досега. За малчуганите от дома гостуваха деца от танцов състав „Гайтанче“ към НУ “ Хаджи Генчо“ с художествен ръководител Станислава Стоянова, които облечени в народни носии изпълниха няколко танца специално за своите връстници под мотото „Деца танцуват за деца“. Актьорите Тодор Доцев- Тоци и Олег Орфеев – Оги с игри, музикални загадки и създадоха невероятно парти настроение. В спонтанно емоционалната за всички присъстващи финална част, деца и възрастни танцуваха и се забавляваха заедно. Разбира се, не закъсняха и множеството подаръци, предоставени традиционно от ЗК „Лев Инс“.

Реклама

Реклама