Кметът на Тетевен се срещна с жители в кв. Козуря и Мрамор

Реклама

На 18 април д-р Мадлена Бояджиева – кмет на Община Тетевен представи Годишният отчет за изпълнението на програмата за управление на Общината за 2018 г. пред жители на кв. Козуря в гр. Тетевен. На срещата присъстваха още председателят на Общинския съвет на Община Тетевен – Мария Стойчева и Зам.-кметът на Общината – Борис Врабевски, съобщават от администрацията.

На срещата гражданите проявиха интерес към извършваните ремонти на ул. Иван Вазов, като отправиха и питане защо отсечката от улицата до бившата сграда на ДСК не е включена в пешеходната зона, на което тя отговори, че затварянето на тази част от улицата би създало проблем за придвижването на моторни превозни средства в този район и би възпрепятствало достъпа до сградите наоколо. Сред темите, които бяха разгледани, бяха подмяната на уличните шахти в кв. Козуря и намеренията за реконструкция на ул. Лечо Гайдаря в участъка й след моста към кв. Козница в посока кв. Пеновото.

На състоялата се среща-отчет с жителите на кв. Мрамор, ден по-късно, бяха обсъдени изграждането на детска площадка в района и допълнителен паркинг пред болницата. На преден план излязоха и дейностите по смяна на уличния водопровод на ул. Димитър Благоев – участъкът от входа на Общинска болница до кръстовището на ул. Димитър Благоев с ул. Здравец и предстоящият ремонт на ул. Емил Марков и отделените допълнителни средства за подмяна на водопровода на същата.

Реклама

Реклама