Д-р Мадлена Бояджиева: Вярвам, че посоката, в която вървим, е правилна. Виждам одобрението на хората и знам, че тези четири години са си стрували усилията

Реклама

На 28 септември с водосвет в Тетевенския манастир „Св. Пророк Илия“, политическа партия ГЕРБ постави началото на предизборната кампания за предстоящите местни избори на 27 октомври. Д-р Мадлена Бояджиева, която е и общински ръководител на ПП ГЕРБ – Тетевен, откри кампанията за местни избори, заедно с кандидатите за общински съветници и кметове на населени места, с приятели и симпатизанти.

Ето какво каза д-р Бояджиева:

Мисля, че най-добрата предизборна кампания на един кандидат за кмет за втори мандат е едно четиригодишно успешно управление. В последните четири години, през които бях кмет на община Тетевен, аз и моят екип работихме здраво и постигнахме много, направихме максимума в условията на кризата, в която беше поставена общината в края на 2015 г. Вярвам, че посоката, в която вървим, е правилна. Виждам одобрението на хората и знам, че тези четири години са си стрували усилията.

Реклама

Вярвам, че положителното развитие на нашата община трябва да продължи и в следващия управленски мандат. Затова спокойно и уверено заставам пред вас, гражданите на община Тетевен, за да поискам отново вашето доверие. Защото заедно постигнахме много. Положихме основите на много положителни инициативи и промени, които очаквахме от десетилетия. Защото трябва да гледаме напред и с много желание и здрава работа да продължим започнатото.
Затова и мотото на нашата кампания е „Работа, работа, работа за общинаТетевен“.

Благодаря на ПП ГЕРБ, че отново ме номинира за кмет на община Тетевен. Приемам това не като привилегия, а като чест и огромна отговорност. Благодаря на местната структура на ГЕРБ в Тетевен за номинацията! Благодаря на областния координатор Николай Нанков, на Изпълнителната комисия и лично на Премиера Бойко Борисов за доверието и подкрепата!

Вярвам, че ще подкрепите и листата ни за общински съветници, която е съставена от честни и достойни хора, живеещи с проблемите на Тетевен.

Призовавам всички наши опоненти към коректна, градивна и смислена кампания, в която ще водим открит и отговорен дебат за бъдещето на общината, а не евтин популизъм, лъжи и манипулации.

Надявам се, че на 27 октомври ще получа отново вашето доверие, отново заедно ще застанем зад каузата Тетевен, за да продължим да градим нашата община и да я направим достоен дом за нашите деца!

Реклама