На 1 октомври Тетевенската организация на ГЕРБ ще представи официално кандидат – кмета си за Община Тетевен, листата с общински съветници и кандидатите на партията за кметове на населени места в общината

Реклама

На събитието ще присъства народния представител от ГЕРБ и една от най- ярките фигури на демокрацията в България  – Георги Марков

На 1 октомври, в 17.30 ч., в салона на Община Тетевен местната организация на ГЕРБ ще представи официално кандидат – кмета си за Община Тетевен, листата с общински съветници и кандидатите на партията за кметове на населени места в общината за предстоящите избори на 27 октомври.

На събитието ще присъства и народният представител от ГЕРБ и една от най- ярките фигури на демокрацията в България – Георги Марков.

Общинският ръководител на ПП Герб – Тетевен д-р Мадлена Бояджиева каза, че общината е започнала своето развитие, което трябва да продължи. Тя изтъкна, че са положени основите на промяната, която е очаквана с десетилетия.

Реклама

Вярвам, че предложената листа както за общински съветници, така и за кметове на населени места, е съставена от честни и достойни хора, живеещи с проблемите и желанията на хората, затова ще очакваме и тяхната подкрепа на 27 октомври, подчерта д-р Бояджиева.

Реклама