Д-р Мадлена Бояджиева представи отчет за извършеното през последните 4 години

Реклама

Кметът на община Тетевен и кандидат за втори управленски мандат д-р Мадлена Бояджиева представи на вниманието на съгражданите си отчет за изпълнените по-значими дейности за всяка година от управлението й и публикува програмата си за мандат 2019-2023 година – вижте тук.

В този сайт ще откриете по-голямата част от извършената работа от мен и екипът ми през последните 4 години. Ще представя на вниманието Ви някои от най-големите проекти, който реализирахме, както и моменти от празничните събития и чествания, които отбелязахме заедно, написа д-р Бояджиева във своя „Фейсбук“ пост.

За мен беше голяма отговорност да ръководя своя роден град и общината през тези 4 години. Въпреки всички трудности и препятствия по пътя, смятам, че успях да покажа на всички Вас, че имам както волята, така и амбицията и борбеността, с които да направя промяната възможна. Всяко мое решения се е основавало на опита и принципите, които притежавам, както и на това – да бъде в интерес на жителите на община Тетевен, коментира още д-р Бояджиева.

Реклама

Реклама