Д-р Мадлена Бояджиева в Голям извор: Над 7 млн. лв. бяха инвестирани в селото през този мандат

Реклама

Кандидатът за кмет на община Тетевен за втори мандат д-р Мадлена Бояджиева и кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ бяха посрещнати изключително топло в село Голям извор. По време на срещата хората от селото изказаха своята благодарност и признателност за всичко, което е направено за тях през последните четири години.

„Над 7 млн. лв. бяха инвестирани в Голям извор през този мандат – вече е изцяло подменена водопроводната мрежа с дължина над 7 км. В ход е и ремонтът на общинския път, който минава през селото, с дължина 15 км“, каза д-р Бояджиева по време на срещата.

„Благодарим Ви, д-р Бояджиева, че заедно с нашия кмет – Илиян Маринов, направихте селото ни едно по-добро място за живеене!“ – това казаха жителите на Голям извор по време на представянето на кандидатурата на д-р Бояджиева за кмет на община Тетевен, кандидатурата на кмета на селото Илиян Маринов и листата на общинските съветници от ПП ГЕРБ.

Реклама

„Това са думи, които когато чуеш, изпитваш удовлетворение от работата си и знаеш, че всяко вложено усилие си е заслужавало“, коментира д-р Бояджиева.

Реклама