Преслава Човканска: През последните четири години д-р Мадлена Бояджиева изцяло промени облика на община Тетевен

Реклама

Реших да се кандидатирам за общински съветник на община Тетевен от партия ГЕРБ заради д-р Мадлен Бояджиева – едни прекрасен, лъчезарен и много успешен човек. През последните четири години тя изцяло промени облика на община Тетевен и работи усилено за да намали безработицата, каза за Teteven.news Преслава Човканска. Тя подчерта, че тези факти са повлияли на голям процент от младите хора да се върнат в родния им град при своите семейства.

Аз и моят съпруг сме част от тези млади хора готови да се върнат в родния си град и да работят за неговото развитие. Като човек икономист и инженер, смятам че мога да бъда полезна при взимане на решения по казуси в различни области, добави г-жа Човканска.

Искам да благодаря на д-р Бояджиева за доверието към мен и за това, че е човек, който вярва и дава път на младите хора като мен, подчерта Преслава Човканска.

Реклама

Преслава Христова Човканска е на 24 години, родом от град Тетевен. През 2009 г. е приета да учи в град Плевен в „Гимназия с преподаване на чужди езици” с профил Немски – Английски език, която завършва с отличен успех.

През 2014г. започва висшето си обучение в Технически университет – София, със специалност Индустриален мениджмънт. През годините на висшето си обучението, тя е преминала през редица стажове и обучения. Сега работи в УниКредит Булбанк.

Реклама