Георги Талов: Това, което направи д-р Мадлена Бояджиева в рамките на своя мандат, едва ли някой друг кмет би успял да постигне

Георги Талов е още един от младите кандидати за Общински съветници от ПП ГЕРБ. Той е завършил средното си образование в ПГ по КТС гр. Правец, а висшето си в ТУ Габрово – специалност Компютърни Технологии и Системи. Работи като SEO специалист във фирма Tool Domains и също така развива собствен бизнес в областта на интернет рекламата.

Радвам се, че бях поканен от екипа на д-р Мадлена Бояджиева като част от листата за Общински съветници. Заставам зад нея и вярвам, че това, което тя направи в рамките на нейния мандат, едва ли някой друг кмет би успял. Тетевен придоби коренно различна визия и стана много по-уютен и приветлив за хората и туристите. Вярвам, че ако всички ние ѝ гласуваме доверие, тя може да продължи започнатато и да осъществи всички проекти. Лично аз смятам, че мога да бъда полезен на младите хора, а и не само на тях, в областта на информационните технологии и улесняването на достъп до всякакъв вид информация по електронен път. Все повече хора трябва да бъдат компютърно грамотни, за да подават своите заявления онлайн и да получават информацията много по-лесно, коментира за Teteven.News Георги Талов.

Друго важно нещо, което искам да бъде осъществено, е направата на повече еко пътеки и стриктната поддръжка на тези, които съществуват в момента. Все пак Тетевен е един прекрасен град с невероятна природа, до която трябва да се докоснат повече хора, добави още г-н Талов.

Ако искате да подкрепите Георги Талов, гласувайте в интегралната бюлетина за Общински съветници с №43 и преференция №115.