Емил Максимов: Въпреки големите трудности, пред които се изправи община Тетевен, аз не напуснах този град – останах, борих се и продължавам да се боря

Реклама

„Уважаеми съграждани,
приех поканата на д-р Мадлена Бояджиева да участвам от гражданската квота на ГЕРБ в листата за общински съветници по две причини:
1. Под нейно ръководство Тетевен и общината много видимо промениха облика си в последните години;
2. Бизнесът и Общинското ръководство имат една основна цел – да направят Тетевенската община и Тетевен по-хубаво място за живот, и хората да имат добра и доходна работа“, написа във фейсбук инвеститор №1 в Тетевен – Емил Максимов.

Въпреки големите трудности, пред които се изправи община Тетевен аз не напуснах този град – останах, борих се и продължавам да се боря. За бизнеса, който създадох и ръководя, за хората, които ми вярват и вървят заедно с мен. За увеличаващия се брой млади хора, започнали работа във фирмите ми, изтъкна г-н Максимов.

Ако всеки бе приел борбата за по-добро бъдеще като свое верую, а не бе избягал, сега Тетевен би бил прекрасно място за живеене. Ако съм заслужил вашето доверие и смятате, че мога да бъда полезен с опита си за развитието на община Тетевен, гласувайте с бюлетина No 43 за кмет – д-р Мадлена Бояджиева и с No 43 в интегралната бюлетина за общински съветници, с преференция 104, добави още г-н Максимов.

Реклама

Реклама