Д-р Мадлена Бояджиева – логичният и разумен избор за развитието на община Тетевен

Реклама

За първи път след демократичните промени в България, община Тетевен избра кмет, който да повтори своя мандат. Това е д-р Мадлена Бояджиева, която по безапелационен начин с 63.08% победи своя опонент Милен Ганев на втория тур за кметския стол.

През изминалия мандат д-р Бояджиева показа на хората, че промяната е възможна, а резултатите са видими. Въпреки тежките условия, при които д-р Бояджиева започна своя първи мандат, тя не само успя да се справи, а да направи много повече от всеки друг кмет през последните 15-20 години.

Благодаря на всички жители на община Тетевен, които категорично изразиха своята подкрепа за мен вчера на балотажа за кмет на общината! Всички тези 6 463 гласа доказаха, че вие, гражданите на община Тетевен, избрахте положителното развитие на нашата община да продължи, написа д-р Бояджиева във фейсбук.

Реклама

Винаги съм вярвала, че за да тръгнат Тетевен и селата напред, хората трябва да се намесят и категорично да поискат това. Вчера вие, уважаеми съграждани, го направихте и показахте, че мислите за бъдещето на своите деца и на община Тетевен. Благодаря на многобройните членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ, които бяха до мен и ме подкрепяха в тази нелека кампания! Благодаря на областния координатор Николай Нанков, на изпълнителната комисия на партията и лично на нашия лидер г-н Бойко Борисов за доверието и подкрепата! Моята благодарност и за тези партии и коалиции, които ме подкрепиха на тези избори – СДС, България на гражданите, Коалиция ВМРО и НФСБ, Коалиция АБВ и Народна партия свобода и достойнство и Коалиция „Движение за промяна“. Поздравления за новоизбраните вчера кметове от ПП ГЕРБ на селата Гложене, Български извор и Градежница, пише още д-р Бояджиева в своя пост.

Изборите приключиха. Оттук нататък ни чака работа, работа и пак работа, в името на Тетевен и за да оправдаем доверието на хората, завършва д-р Бояджиева.

Реклама