Какво се случи през седмицата

Реклама

Снимка: Ицо Тепавичаров


Кметът на Тетевен представи Годишния отчет за 2018 г. Обиколката започна от населените места в общината и ще продължи по кварталите на Тетевен. Горни край беше първата точка.

Кликнете върху съответното заглавие за повече информация:


Община Тетевен ще се включи за четвърти път в международната инициатива – Европейски дни на художествените занаяти. Събитието ще се състои на 6-ти април /събота/, от 10:30 часа, на пл. „Сава Младенов“. Местни занаятчии ще се включат в инициативата с демонстрация на техните занаяти, като същевременно всички присъстващи ще могат да посетят базар за сувенири – собствено производство. Вижте повече тук.

Реклама


На 2 април 2019 г. се проведе среща по повод зачестилите пожари на територията на общината. Инж. Христов предостави информация за това, че на територията на общината има значителен брой пожари, като само регистрираните са 60 на брой. Установено е, че същите са в резултат на запалването на земеделски имоти, които остават без надзор. Вижте повече тук.


Кметът на Тетевен бе гост при откриването на Седмицата на гората 2019 г. Тържеството се състоя пред паметника на лесовъда Никола Василев на алеята „Баш бунар“ в Ловеч. Седмицата на гората се чества от 1925 година и се провежда в първата седмица на април. Вижте повече тук.


По повод Седмицата на гората, на 11 април 2019 г. /четвъртък/ от 9:00 до 15:00 часа, Общината ще извърши последващи дейности по отглеждане на залесената през 2018 г. общинска гора м. Мало Брязово, с Дивчовото. В инициативата ще се включат доброволци и ученици от средните училища в гр. Тетевен. Вижте повече тук.

Реклама