ФК „Светкавица“ (Градежница) е единственият клуб от област Ловеч, участващ в Националното първенство за жени на Република България

Реклама

В неделя бе първия мач от Националното първенство за жени на Република България или така наречената „А“ група при жените. В него участват 16-те най-елитни отбора в страната ни, като ФК „Светкавица“ (Градежница) е единственият клуб от област Ловеч, който получи право за участие в това първенство.

В първия си мач за сезона, а и на такова ниво, отборът на Светкавица (Градежница) се представи достойно, въпреки загубата с 0:2 от отбора на Енко (Пловдив). Клубът от Градежница показа добра игра, като малшансът им попречи да запишат по-добър резултат. Голям брой зрители, сред които бяха зам.-кметът на Община Тетевен – Красимир Красимиров и кметът на селото – Митко Русинов, наблюдаваха сърцатата игра на девойките ни.

Следващият мач на отбора е на 4 септември /събота/ от 17.00ч., когато ще се проведе II-ят кръг от първенството, в който нашите момичета ще гостуват на Янтра 2013 (Габрово).

Реклама

Реклама