ФК „Озрен“ победи с 3:0 ФК „Балкан“ в мач от „А“ окръжна група, регион Ловеч

Реклама

Отборът на ФК „Озрен“ (Голям Извор) се наложи над ФК „Балкан“ (Орешак) с класическото 3:0, в мач от 2-ри кръг на „А“ окръжна група, регион Ловеч. Двубоят не бе никак лесен, като двата отбора предложиха хубав, здрав и динамичен футбол, изпълнен с много пропуски, но и красиви комбинации.

Отборът на „Балкан“ показа, че много тимове ще изпитат трудности с него, тъй като селекцията на Филип Филипов и Преслав Кулеков, е изпълнена с качествени футболисти. Преслав и Филип са бивши играчи на Голям Извор и имат огромна заслуга за историческата Шампионската титла на „Озрен“ от миналия сезон.

Преди мача, президентът и играещ спонсор на „Балкан“ връчи тениска на своя клуб на главния мениджър на „Озрен“ – Румен Трифонов, в знак на взаимно уважение. А ето какво написаха гостите от ФК „Балкан“ на своята Facebook страница: „Загубихме гостуването на „Озрен“ Голям извор с 3:0, но въпреки резултата отбора игра добре, ударихме 2 греди и изтървахме още няколко положения. Наложи се да правим и 3 принудителни смени. Благодарности на домакините за посрещането и братското изпращане“.

Реклама

Реклама