Пенсионерският клуб в град Тетевен навърши 50 години

Реклама

Днес кметът на Община Тетевен – д-р Мадлена Бояджиева, се срещна с ръководството на пенсионерския клуб в гр. Тетевен, за да ги поздрави по случай 50-годишния юбилей на сдружението. Д-р Бояджиева връчи поздравителен адрес, грамота и подарък, с който посетителите на клуба да прекарват по-пълноценно предстоящите празници и забави.

Приемете моите най-искрени поздрави по случай 50-годишния юбилей на Сдружение „Клуб на пенсионера“ – гр. Тетевен. Бъдете живи, здрави, щастливи и продължавайте да ни предавате пламъка и опита, който имате, бяха думите на д-р Бояджиева към представителите на пенсионерския клуб.

Тя подчерта, че днешният празник е повод да засвидетелстваме своята признателност и уважение, защото те са хората, от които се учим, вземаме пример и търсим упора в трудни моменти. Кметът им благодари за всеотдайността и за приноса към Община Тетевен през годините, като им пожела още – да съхранят любовта и младостта в сърцата си.

Реклама

С Вашия ентусиазъм и желание за пълноценен живот, Вие сте пример за това, че човек може да бъде нужен и активен и след прекратяване на трудовата си дейност. Посрещнете още много годишнини и участвайте все така активно в живота на града и занапред, добави още д-р Бояджиева.

Със съдействието на Община Тетевен, ръководството на клуба бе подготвило празнична програма по случай своя 50-годишен юбилей, но поради въвеждането на новите противоепидемични мерки и с цел превенция на присъстващите, празникът бе отменен.

Реклама