Чрез новата система за видео наблюдение бе установен извършител на изкореняване на цветни стръкчета в центъра на Тетевен (видео)

Реклама

Община Тетевен целогодишно засажда цветя и декоративни храсти, обновявайки цветните градинки на територията на град Тетевен. Въпреки положените усилията за създаване на по-красива и привлекателна градска среда, никак не са редки посегателствата върху цветни градинки в централната част на града, които до този момент оставаха ненаказани.

Както вече е известно, през изминалите месеци в града бе изградена съвременна и модерна система за видео наблюдение, която включва 49 камери, разположени на ключови точки. Благодарение на новата система за сигурност бе установен поредният извършител на изкореняване на цветни стръкчета от градинките.

В тази връзка, Община Тетевен призовава гражданите към отговорно отношение – да не рушат общинската собственост и да пазят граденото с парите на всички граждани. На нарушителите ще се налага административно наказание – глоба в размер от 30 до 200 лв. за нарушаване на разпоредбата на чл. 9, т. 9 от Наредбата за опазване на обществения ред и сигурност на гражданите на територията на Община Тетевен.

Реклама

Реклама