Сбиване между съседи и шофиране след употреба на алкохол в Тетевен

Реклама

На 04 декември около 20.30ч. в РУ Тетевен е получен сигнал за възникнал скандал, в частен дом в града, между 60-годишния домакин и 42-годишния му съсед, който му е гостувал. По данни на подаващия сигнала, лицата са употребили алкохол, след което са се скарали и са се сбили. При инцидента са пострадали и двете лица, като 60-годишният е откаран за лечение в болнично заведение, с порезни рани по тила и гърба. По случая е образувано досъдебно производство и криминалисти от РУ Тетевен изясняват всички детайли около възникналия инцидент.

24-годишен е задържан за срок до 24 часа в РУ Тетевен, след като на 04 декември около 05.30ч. е установен да управлява лек автомобил в града след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 1.35 промила. По случая е образувано бързо производство.

На 03 декември около 22.30ч. в Тетевен автопатрул на местното РУ е спрял за проверка лек автомобил, управляван от 23-годишен и двама 19 годишни пъници. Непосредствено преди проверката един от пътниците е изхвърлил на земята опаковка, в която е открита суха, тревиста маса с тегло около 4 грама. При тестване на веществото с полеви наркотест, то е реагирало на канабис. По случая за срок до 24 часа е задържан 19-годишен младеж, а в РУ Тетевен  е образувано досъдебно производство.

Реклама

Реклама