Информационен бюлетин на ОД МВР – Ловеч

Реклама

На 13 април на територията на община Ябланица е проведена полицейска операция, с участинето на служители от местното полицейско управление и ЗЖУ-Плевен, като са  проверени  40 МПС и 47 лица, съставени са 16 акта, от които 12 по ЗДВП, 1 по КЗ  и 3 по ЗБЛД, а 11 водачи на МПС са санкционирани  с налагане на глоба с фиш.

33-годишен мъж от Ловеч е задържан за срок от 24 часа в РУ Ловеч след като на 14 април около 01.00 часа, в Спешна помощ в града във видимо нетрезво състояние е отправял обиди и закани за саморазправа към медицински служители и пристигналите на мястото на инцидента полицаи. По случая е образувано досъдебно производство.

На 12 април в РУ Луковит за срок от 24 часа е задържан 28-годишен мъж от града, който е установен да управлява автомобил без регистрация. По случая е образувано бързо производство.

Реклама

33- годишен мъж от гр.Пирдоп е задържан в РУ Троян след като на 13 април около 14.30ч. е установен да управлява лек автомобил в гр.Априлци с 2,82 промила алкохол в издишания въздух.
На водачът е съставен и акт за установеното нарушение, а по случая е образувано бързо производство.

29-годишен мъж от Ловеч е задържан в местното полицейско управление след като на 14 април около 17.40ч. е установен зда управлява лек автомобил по пътя Ловеч-Троян след употреба на амфетамин. Водачът е задържан, а по случая е образувано бързо производство.

Реклама