Община Тетевен ще награди най-добрите си спортисти и треньори за 2021 година

Реклама

На 20 януари Община Тетевен ще излъчи най-изявените си спортисти и треньори. Това ще се случи на специална церемония, която ще се състои в хотел „Олимп“ – гр. Тетевен.

Класирането на номинираните спортисти и отбори се извърши по значимост на техните постижения през съответната година, както и по предварително заложени критерии, а специално съставена комисия определи имената на печелившите. За отличията се бореха множество състезатели от различни спортове като: борба, спортно ориентиране, волейбол, тенис на маса и др.

Номинациите са разделени в три категории: „Десетте най-добри спортисти за 2021 г.“, „Най-добри отбори за 2021 г.“ и „Най-добри треньори за 2021 г.“. Ще бъдат връчени и две специални награди: На кмета на Община Тетевен и За принос в развитието на спорта и популяризиране на Община Тетевен.

Реклама

Церемонията е в контекста на усилията на общинското ръководство да оцени и подкрепи развитието на детско-юношеския спорт, както и усилията на състезателите и треньорите в учебно-тренировъчния и спортно-състезателния процес. Цели се още да се популяризира спортът сред подрастващите и да се стимулират тетевенските спортисти, отбори, треньори и ръководители.

Събитието ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки.

Реклама