Има ли ремонт на ул. „Иван Вазов“ или не?

Реклама

Ремонтът на ул. „Иван Вазов“ бе силно коментиран през последните месеци. В социалните мрежи ситуацията дори се преекспонира от знайни и незнайни „герой“. Видно е, че ремонтът е факт и се напредва. Това би трябвало да радва всички нас, че нещо се случва в нашия град, защото близките 20 год. не сме били свидетели на никакви промени. Може би така сме свикнали – да не ни се нарушава спокойствието и всичко да си върви по старо му.

За причинените неудобства няма да пишем – не е приятно, но когато се строи или ремонтира няма как да бъде чистичко и спретнато. Вижда се, че опозицията на сегашното ръководство се опитва да извлече само негативите от всичко, дори от положителните събития. Тук идва и въпросът – защо при управлението на тази опозиция не се случи нещо подобно, дори частица от това?

По-рано през седмицата кметът на Община Тетевен д-р Мадлена Бояджиева и зам.- кметът Тони Стоев направиха подробен контролен оглед на извършените дотук ремонти дейности по ул. „Иван Вазов“. По дължината й в момента се извършват два проекта.

Реклама

В социалните мрежи се прокрадна идеята, че дейностите се бавят и не се работи. Това отново бе опровергано, а огледа показа напредък, въпреки временното спиране на ремонта, заради метеорологичните условия и технологични изисквания. От друга страна, кметът и зам.- кметът не спестиха критика към изпълнението на тротоарите в някои участъци, които ще бъдат повторно наредени. От администрацията увериха, че ремонтните дейности продължават по план.

Реклама