Областният управител прие представители на запасното войнство

Реклама

Представители на запасното войнство прие днес областният управител. Началникът на Военен клуб – Ловеч, Николай Василев представи пред Виктор Стойчев военно-родолюбивите организации в област Ловеч. На срещата гостите разказаха за работата на областния съвет на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва (СОСЗР), който има общински организации в Ловеч, Троян, Тетевен и Априлци, на Съюза на ветераните от войните в България с общински организации в Ловеч, Троян, Тетевен, Летница и Угърчин, дружествата „Военноинвалид“ в Ловеч и Троян и клуб „Ракетчик“ /Гуровото/ в Ловеч.

Председателят на управителния съвет на клуб „Ракетчик“ Делян Гунешки връчи на областния управител от името на Асоциацията на артилеристите и ракетчиците от запаса нагръден знак и грамота по случай 60-годишнината от създаването на ракетните войски и артилерията на сухопътните войски у нас и за неговата активна родолюбива и патриотична дейност. Почетният председател на клуба о.з.полк.Стефан Ботев подари на Стойчев книгата си „Имаше такава база“, посветена на някогашното ракетно поделение Гуровото.

В срещата участваха още Милен Тотев, зам.-председател на управителния съвет на СОСЗР, и Марин Маринов, член на клуб „Ракетчик“.

Реклама

Реклама