Децата на Тетевен с празничен концерт по случай Цветница и Лазаровден

Реклама

Празничен концерт, организиран от Община Тетевен, по случай Лазаровден и Цветница събра малки и големи на площад „Сава Младенов“ в град Тетевен. В събитието взеха участие децата от детските градини в града – “Незабравка”, “Детелина”, “Васил Левски” и учениците от НУ “Хаджи Генчо”- гр. Тетевен.

С настъпването на пролетта и първите слънчеви лъчи, идва времето и за светлите християнски празници – Лазаровден и Цветница. Те идват в навечерието на Възкресение Христово, за да ни дадат надежда и упование. Те ни напомнят, че вярата в доброто е пътят към нашето съхранение. Това каза кметът на Община Тетевен – д-р Мадлена Бояджиева, преди началото на концерта.

В тези дни, нека си пожелаем да носим повече доброта в сърцата си и да се радваме на здраве и благополучие, каза още д-р Бояджиева.

Реклама

Тя отправя специален поздрав към всички, но най-вече към имениците, които празнуват на Лазаровден и Цветница. Бъдете здрави, щастливи, благословени и успявайте във всяко Ваше начинание, завърши кметът.

По време на празника, площадът се озвучи от незабравими песни, танци и стихотворения, съпроводени от весели детски усмивки и пролетно настроение.

Реклама