Полицейски операции

Реклама


РУ Тетевен – На 24.04.2019г. на ПП София-Варна, в района на „Боаза“ е проведена полицейска операция по широкообхватния метод. Проверени са 41 МПС и 48 лица, като са установени 24 нарушения, за които са съставени 18 глоби с фиш и 6 акта.

РУ Троян – на 23 април на територията на община Троян е проведена полицейска операция относно спазване правилата за движение от страна на пешеходците. Проверени са 41 лица и са съставени 4 глоби с фиш.

В РУ Луковит е образувано досъдебно производство и се разследват причините за възникнал, около 00.30ч. на 24 април,  пожар в града, при който е изгоряла паянтова постройка към частен дом. Работата по случая продължава.

Реклама

Полицаи от РУ Луковит са задържали двама 20-годишни, криминално проявени мъже от Луковит и от гр. Костинброд, които на 24 април пред складово помещение в града са разбили вратата на паркиран там лек автомобил «Опел» и са отнели  от него радиокасетофон, акумулатор, бензинов моторен трион, голям флекс и дрелка  По случая е образувано досъдебно производство и продължава работата по изясняване на цялостната престъпна дейност на лицата.

Реклама