Трима души от с. Глогово са задържани за 24 часа

Реклама

Двама са шофирали след употреба на наркотици, а третият е управлявал мотопед без регистрационен номер

На 16 септември  около 11.00 часа в с. Глогово, полицейски автопатрул е спрял за проверка лек автомобил, с водач 38-годишен, жител на същото село. Водачът е тестван с техническо средство за алкохол, като пробата му е била отрицателна, но тестването за наркотични вещества е отчело наличие на метамфетамин. Мъжът е задържан за срок до 24 часа в РУ Тетевен, по случая е образувано досъдебно производство и са съставени 3 акта за нарушение на ЗДвП.

21-годишен от с.Глогово е задържан за срок до 24 часа в РУ Тетевен, след като на 17 септември около 12.00ч. при управление на лек автомобил по пътя за с.Гложене е спрян за полицейска проверка и е установено, че шофира след употреба на наркотични вещества. По случая е образувано досъдебно производство и работа продължават служителите на РУ Тетевен.

45-годишен от Глогово е задържан за срок до 24 часа в РУ Тетевен след като в петък, в хода на провеждаща се операция по пътна безопасност, при управление на мотопед без регистрационен номер е спрян за проверка и е установено, че не притежава и свидетелство за правоуправление. По случая е образувано досъдебно производство и работа продължават служителите на РУ Тетевен.

Реклама

Реклама