Кметът на Община Тетевен получи награда за „Принос в утвърждаването на туристическия продукт в общината“ от списание „Дестинация България“

Реклама

Кметът на Община Тетевен – д-р Мадлена Бояджиева получи персонална награда за „Принос в утвърждаването на туристическия продукт в общината“ за 2022 г. Това се случи по време на официална церемония по повод Световния ден на туризма, организирана в София от списание „Дестинация България“.

Д-р Бояджиева не успя да присъства лично на събитието, поради служебни ангажименти, а наградата бе приета от на зам.-кмета на Община Тетевен – Борис Врабевски.

На церемонията бяха отличени и други общини, личности, фирми и туристически обекти, допринесли за развитието, припознаването и утвърждаването на България като целогодишна туристическа дестинация. Наградените бяха приветствани от министъра на туризма Илин Димитров.

Реклама

Критериите, от които се е водила Комисията за номинациите, са постигнати високи резултати в туризма, устойчивост и разширяване на пазарното присъствие, прилагане на добри практики, професионален мениджмънт и иновации.

Реклама