Д-р Мадлена Бояджиева се срещна с професор Христос Дросинакис

Реклама

По инициатива на проф. Игнат Игнатов, кметът на Община Тетевен – д-р Мадлена Бояджиева, се срещна с гръцкия професор Христос Дросинакис и Бетина Мария Халер.

По време на срещата проф. Дросинакис каза, че тук в Тетевен усеща положителна енергия, която те зарежда. Той благодари за сърдечния прием и гостоприемство, като отбеляза, че е впечатлен от направеното и от това, което се прави в момента в общината.

Проф. Дросинакис и г-жа Халер подчертаха, че са възхитени от природата и красотата на тетевенския край и задължително ще поканят тук свои колеги и приятели.

Реклама

Кметът и проф. Дросинакис обсъдиха и идеята Тетевен да бъде домакин на някой от предстоящите здравни форуми, които провежда професора, за да се постави акцент върху развитието на туризма, в частност на лечебния туризъм, на територията на общината.

Проф. Дросинакис е директор на Международната академия за духовно развитие. Той е международно известен със своите постижения и разработки, а дейността му е насочена в областта на природните методи за подобряване на здравето.

Реклама