Д-р Мадлена Бояджиева поднесе коледни подаръци за учебните институции и социалните центрове на територията на община Тетевен

Реклама

Кметът на Община Тетевен – д-р Мадлена Бояджиева, поднесе коледни подаръци за учебните институции и социалните центрове на територията на общината. Подаръците получиха директорите на институциите, с пожелание за здраве, мир и благодат, както и за една успешна 2023г.

Кметът благодари на всички за доброто взаимодействие през годината и отбеляза, че само заедно могат да се преборят с предизвикателствата и да градят по-светло бъдеще за децата на община Тетевен.

Нека поверените Ви институции да се развиват и да надграждат постигнатото. Желая на детските градини и училищата да са радват на все по-голям брой деца и ученици, които да растат, да се развиват и да остават тук в своя роден край, каза д-р Бояджиева.

Реклама

Нека предстоящите празнични дни да Ви донесат прекрасни мигове, споделени с приятели и близки до сърцето Ви хора. Желая Ви здраве, късмет и много успехи, добави още д-р Бояджиева.

Реклама