40-годишен от с. Кирчево е задържан за притежание на наркотици

Реклама

40-годишен мъж от с.Кирчево е задържан за притежание на наркотични вещества. На 03 май криминалисти от ОД МВР-Ловеч са извършили претърсване на частен дом в с.Кирчево, обитаван от 40-годишен местен жител.  Намерени и иззети по съответния ред са: метамфетамин с бруто тегло 46гр., канабис с бруто тегло 5 гр., както и множество вещи участващи в процеса на производство на наркотични вещества. По случая е образувано досъдебно производство, а лицето е задържано за срок до 24 часа.  Работата продължава под наблюдението на Районна прокуратура Ловеч.

На 02 май на територията на община Троян е проведена полицейска операция при която е извършена проверка на 37 лица и 31 МПС, като за установени нарушения са съставени 14 акта и 12 глоби с фиш.

В РУ Троян е образувано досъдебно производство и се работи по получен на 02 май сигнал за смърт на крава и теле. Животните са открити на пасище в землището на с.Борима. Работата по случая продължава.

Реклама

26-годишна жена от с.Дерманци е настанена за лечение в плевенска болница, след като на 02 май около 21.30ч. е била прободена в дома си от 50-годишен жител на с.Ъглен. Проведени са незабавни оперативно издирвателни мероприятия, в резултат на които мъжът е установен в с.Ъглен и е задържан за срок от 24 часа в РУ Луковит. Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство.

Реклама