Д-р Мадлена Бояджиева поздрави дамите от пенсионерските клубове в община Тетевен по случай 8-ми март

Реклама

Вчера, когато отбелязахме 8-ми март – Международния ден на жената, кметът на Община Тетевен – д-р Мадлена Бояджиева посети пенсионерските клубове на територията на общината, за да уважи и лично да поздрави всички празнуващи дами.

В с. Гложене тя бе посрещната от кмета на селото – Красимир Николов, а заедно с него и председателят на ОбС – Тетевен – Мария Стойчева, посетиха местния пенсионерски клуб, за да отправят своите пожелания към жените в него. След това д-р Бояджиева гостува в клуба в с. Голям извор, където поздрави присъстващите заедно с кмета на селото – Илиян Маринов. Малко по-късно кметът на Тетевен пристигна в с. Черни Вит и заедно с г-жа Стойчева уважиха празника на дамите от пенсионерския клуб в селото. Те бяха придружени от кмета на Черни Вит – Цветослава Христова.

На всички клубове бяха връчени поздравителни адреси от д-р Бояджиева, както и торти от името на Община Тетевен.

Реклама

Дамите от сдружение „Клуб на пенсионера“ – гр. Тетевен отбелязаха празника ден по-рано – на 7 март. Събитието бе уважено от зам.-кметът на Община Тетевен – Борис Врабевски и председателят на ОбС – Тетевен – Мария Стойчева, които отправиха своите послания и поздрави към присъстващите. Също така от името на Общината бяха подарени две торти по случай празника.

Поздравителен адрес бе изпратен и от кмета на Тетевен – д-р Мадлена Бояджиева, която не успя да присъства на събитието поради служебни ангажименти.

Реклама