Днес представят комедията „Перфектната сватба“

Реклама

Днес, 13 март (понеделник), от 18:30ч., в салона на НЧ „Съгласие 1869г.“ – гр. Тетевен ще бъде представена комедията „Перфектната сватба“.

Най-невероятните недоразумения пред погледите на зрителите ще забъркат звездите на Народния театър – София Бобчева и Христо Терзиев, красивата и скандална Елен Колева, Анна Петрова, Адриана Кънчева, Божидар Георгиев, Маринела Драгомиров.

„Перфектната сватба“ от Робин Хоудън е комедия на ситуациите, която разказва историята на двама приятели, попаднали в поредица от недоразумения. В сюжета се забъркват още няколко истории – на две красиви момичета, които си сменят ролите в името на любовта, на една ексцентрична булка, която си търси мястото в този така объркан живот, и на една ексцентрична майка, която все не може да ожени своята ексцентрична дъщеря. Така „Перфектната сватба“ се превръща в едно комично пътуване към откриване на истинските чувства, истинските приятели и истинската любов.

Реклама

Спектакълът е определен като една от най-добрите комедии, които са се появявали по българските сцени. В творческия екип участват режисьорът Владлен Александров, музиката е на Евгени Господинов, сценографията на Иван Карев, а костюмите на Весела Статкова.

Билети за „Перфектната сватба“ се продават на касата на читалището.

Реклама