Наталия Цекова представи театралната постановка „Вкусът на живота“ в Тетевен

Реклама

На 5 април в салона на НПГГСД „Сава Младенов“ бе представена театралната постановка „Вкусът на живота“. Наталия Цекова бе в главната роля и в центъра на едно комедийно представление за три сватби, едно погребение, абитуриентски балове и кръщенета.

Събитието е част от изпълнението на Общински план за младежта на Община Тетевен за 2023 г. и стратегически приоритет 7: Насърчаване на културата и творчеството сред младите.

Автори на театрална постановка са Здрава Каменова и Светльо Томов, музиката е на Павел Терзийски, а за сценографията и костюмите – се грижи актрисата Стефания Колева. Във „Вкусът на живота“ има и много музика, любов към храната, страст и смях.

Реклама

Историята проследява преживяванията и емоциите на един главен готвач в реномиран ресторант в България, който уж е от Куба, но всъщност е… местен и трябва да скрие произхода си на всяка цена. В главната роля влиза цветната и изключително атрактивна на сцена Наталия Цекова. Тя е и първата ромка, завършила НАТВИЗ, има две дипломи, няколко моноспектакли и много социални проекта. Снима се активно в кино и телевизионни продукции, сред тях – тв сериала „Откраднат живот“, филма „Големият френски обир“ и късометражната продукция „Майка“.

Реклама