Д-р Мадлена Бояджиева бе гост на поредното издание на празника „Ъсненски табиати“

Реклама

На 29 април кметът на Община Тетевен – д-р Мадлена Бояджиева посети махала Асен, където се проведе поредното издание на празника „Ъсненски табиати“. И тази година събитието премина с много настроение, песни и танци. То се организира по инициатива на жителите на махалата със съдействието на кметство Гложене, Община Тетевен и НЧ „Цачо Ненов 1897 г.“, с. Гложене.

Нека отворим сърцата си за всичко позитивно и приятно, което ни заобикаля и да се насладим на празника. Искам да Ви пожелая здраве, благоденствие, лично и семейно щастие, радост и удовлетворение! Нека днешния празник да Ви донесе много прекрасни мигове, споделени с приятели и близки хора, каза д-р Бояджиева в своето приветствие към всички присъстващи.

Такива събития са изградени около необходимостта да бъдем заедно – заедно да празнуваме, но и заедно да споделяме трудностите и успехите. Тези общи празници ни напомнят още за любовта към родния дом и родния край, защото без връзката с тях, човекът е като дърво без корен, подчерта кметът.

Реклама

Малко по-късно д-р Бояджиева направи и обиколка на базара на занаятчиите, за да разгледа изложените изделия и предмети, а новото тази година беше изложбата на рисунки на деца от махала Асен и детското ревю на шапки, изработени от моделиерката Ирина Сардарева.

Реклама