Д-р Мадлена Бояджиева откри традиционния събор в село Гложене

Реклама

Скъпи жители и гости на Гложене, най-сърдечно Ви поздравявам по случай традиционния събор на селото. За мен е огромна радост да съм тук и заедно да дадем началото на това дългоочаквано събитие от всички Вас. Това каза днес кметът на Община Тетевен – д-р Мадлена Бояджиева в словото си при откриването на събора.

Времето е показало, че имаме нужда от празници като днешния. Празници, в които всичко е по-оживено от всякога, хората се прибират, за да се съберат със семействата си и да се видят със стари приятели, каза още д-р Бояджиева.
Вие, всички заедно, поддържате жив духа на с. Гложене и успешно предавате обичта си към родното на младото поколение, подчерта кметът и отправи пожелания за здраве, щастие, късмет и голяма доза празнично настроение през дните на събора.

На откриването присъстваха още – кметът на селото – Красимир Николов, зам.- министърът на финансите – Георги Клисурски, депутатът Младен Маринов, жители и гости на селото. Поздравителен адрес бе изпратен и от председателя на Общински съвет Тетевен – Мария Стойчева.

Реклама

Програмата за събора бе подготвена от кметство Гложене и НЧ „Цачо Ненов“, с. Гложене. В нея се включиха вокална група „Гложенски напеви“ както и певицата Вили Рай, а вечерта завърши с празнична заря.

Реклама