ЦСКА с лагер в Тетевен по време на паузата за националните отбори

Реклама

ЦСКА ще проведе минилагер в началото на септември, пише „Тема спорт“. Той ще се състои в Тетевен. Там „червените“ ще наблегнат на физическата подготовка. Лагерът ще завърши с една контрола, като съперникът ще бъде уточнен в следващите дни.

На 2 септември ЦСКА гостува на Берое, след което е прекъсването за националните отбори. В уикенда 16-17 септември пък е домакинството срещу ФК ЦСКА 1948. Лагерът на „червените“ в Тетевен ще стартира на 5 септември и ще продължи една седмица.

В последните години подобни миниподготовки в началото на деветия месец от годината станаха традиция. Новият треньор Нестор ел Маестро иска отборът да подобри кондиционното си състояние, както и да отработи някои тактически варианти.

Реклама

Както е известно, лятната подготовка на ЦСКА бе в Австрия при предшественика му Саша Илич, но не бе използвана пълноценно, а основната причина бе липсата на много основни играчи.

Очаква се, с оглед на националите, които ще бъдат повикани, на лагера в Тетевен да бъдат качени и някои мляди момчета от дублиращия състав, състезаващ се в Югозападната Трета лига.

В местния балкан ЦСКА проведе подготовката си през лятото на 2016-а при Христо Янев, а три години същото повтори и Люпко Петрович.

Реклама