Гъмзата Брас шоу и Стенли ще радват тетевенци по време на традиционният панаир на града

Реклама

На 8, 9 и 10 септември ще се проведе традиционният панаир на град Тетевен. Както всяка година Община Тетевен се е погрижила програмата на празника да бъде съпроводена от културни и спортни събития за малки и големи.

Панаирът ще бъде открит на 8 септември на пл. „Сава Младенов“ от кмета на Община Тетевен – д-р Мадлена Бояджиева. Програмата ще продължи с концерт на емблематичния певец Станислав Сланев – Стенли, които се очаква да зарадва почитателите си с най-добрите си песни.

На 9 септември тетевенци и гости на града ще могат да се насладят на друг концерт, който ще бъде изнесен от местната група Tedy and the Клепърс. В следобедните часове най-малките ще бъдат зарадвани с детско шоу, а кулминацията на вечерта ще бъде вечерта, когато на сцената на площада ще излезе групата – Гъмзата Брас Шоу. Най-известният тромпетист в България и музикантите от групата му ще представят едно уникално музикално шоу за всички присъстващи.

Реклама

Последният ден от панаира ще бъде посветен на спорта. В 10.00 ч. ще бъде открит реновирания спортен комплекс „Тетевен 2009“, след което ще бъде дадено началото на два турнира – по тенис на корт и футбол.


ПРОГРАМА:

  • 8 септември

–        18.50 ч. Откриване на панаира;

–        19.00 ч. Концерт на Стенли.

  • 9 септември

–        11.00 ч. Концерт на Tedy and the Клепърс;

–        17.00 ч. Детско шоу;

–        20.00 ч. Гъмзата Брас Шоу.

  • 10 септември

–        10.00 ч. Откриване на реновирания спортен комплекс „Тетевен 2009“;

–        10.15 ч. Турнир по тенис на корт и футбол

Реклама