Констатирани са 24 нарушения при проверката на 48 МПС-та

Реклама


На 09 май на територията на община Тетевен са проведени полицейски операции по широкообхватния метод, при които служителите на РУ Тетевен са проверили 48 МПС и 56 лица, констатирали са 24 нарушения и са съставили 7 акта и 17 глоби по фиш.

Полицаите от РУ Угърчин са извършили проверка на 20 МПС и 25 лица, като за установени 7 нарушения са съставили 4 акта и 3 глоби с фиш.

23-годишен мъж от Ловеч е задържан за притежание на наркотични вещества. На 09 май ловешки криминалисти са извършили претърсване на частен дом в ж.к. «Младост» обитаван от 23-годишния ловчалия, където са открили и иззели 3 хартиени пакетчета с намиращо се в тях бяло прахообразно вещество, с бруто тегло 28.82гр, което след тестване с полеви тест е реагирало на метамфетамин. При извършен личен обиск на лицето, в джоб на дрехите му са открити други 3 пакетчета с бруто тегло 6,84гр, като при полеви тест веществото отново е дало положителен резултат за метамфетамин. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

Реклама

Реклама