Специална програма зарадва най-малките по случай Деня на детето в Тетевен

Реклама

По случай празничния 1 юни – Деня на детето, на пл. „Сава Младенов“ в гр. Тетевен се проведе специално тържество с много игри и забавления за най-малките. В него се включиха детски градини и училища, а децата пяха, танцуваха и се веселиха заедно.

Кметът на Община Тетевен – д-р Мадлена Бояджиева даде начало събитието като поздрави децата и техните родители.

От сърце Ви желаем да не губите детското си очарование, своята искреност и нека винаги да има слънце в живота Ви, каза д-р Бояджиева и отправи пожелания за здраве, енергични и безкрайно щастливи дни.

Реклама

Изживейте своето детство безгрижно, с много мечти, смях и приятели, завърши кметът.

Изложба с впечатляващи маслени картини на учениците от ОУ „Георги Бенковски“ с. Черни Вит допринесе за празничната атмосфера.

На тържеството присъстваха още Мария Стойчева – председател на ОбС-Тетевен, учители, ученици и родители.

Събитието се осъществи с помощта на доброволците от БМЧК – Тетевен, които се включиха и в раздаването на лакомства на всяко дете.

Децата са нашият ориентир към бъдещето, защото несъмнено светът на възрастните жадува за чистотата и невинността на детската душа. В децата, всички ние намираме не само утешение от носталгията по отминалите години на радост и безгрижие, но и надеждата, че доброто, което сме започнали, ще бъде продължено и умножавано от тях.

Реклама