Кметът на Община Тетевен д-р Мадлена Бояджиева бе отличена с международната награда „Човек на 21 век“

Реклама

Кметът на Община Тетевен – д-р Мадлена Бояджиева бе сред отличените по време на специална церемония по връчване на наградите „Човек на 21 век“. Събитието се проведе за 21-ви път на 19 юни в гр. София като тази година темата му бе „Нашият дом е България“. Организатор e Сдружение „Програма произведено в България” Изпълнена съм с дълбока признателност и благодарност, че днес получавам наградата „Човек на 21 век“.

Бих искала да започна като отдам дължимото на моето семейство, приятели и колеги, които ме подкрепяха през годините, защото тази награда не е само лично мое постижение и признание, а символ на съвместния труд и вложените усилия както от мен, така и от екипа ми, каза д-р Бояджиева в своето обръщение към присъстващите на церемонията.

Тази награда е допълнителен стимул и мотивация да продължа да работя още по-усилено и да се стремя към нови върхове и хоризонти. Вярвам, че всяко предизвикателство е възможност за растеж и че всеки от нас може да направи света по-добро място, отбеляза още кметът на Тетевен.

Реклама

Сега пред нас остава отговорността да създадем устойчиво бъдеще за следващите поколения. Затова заедно с моя екип ще продължаваме да създаваме както по-добра жизнена среда за хората, така и условия за развитие на бизнеса и туризма в нашата община, подчерта д-р Бояджиева.

Събитието беше повод д-р Бояджиева да направи презентация на община Тетевен и нейното развитие. Сред присъстващите бяха представители на политическия и бизнес елит, а международното отличие е поредно признание за д-р Бояджиева и нейният личния принос към постиженията на администрацията през последните години.

Наградата „Човек на XXI век“ се връчва на най-динамично развиващите се общини, средни и малки фирми, а основният критерий, по който се определят номинираните вече 21 години, е непроменен – прогресивно развитие. Отличието е оценка за човека, който живее, работи и създава днес и сега в условията на съвременна България. Това е признание за човека, който здраво стои на земята и който е поел кормилото на своя живот, защото успехите идват с много труд, упоритост и вяра.

Реклама