Анаид Асенов от Тетевен участва в инициативата „Млад Областен управител за един ден”

Реклама

Екип на сдружение „Екомисия 21″ превзе Областна администрация. Млади хора от Ловеч, Троян и Тетевен участваха в инициативата „Млад Областен управител за един ден”. 

В ролята на Ваня Събчева влезе Галин Ганев, абитуриент от Природоматематическата гимназия, който бързо пое нещата в свои ръце и свика оперативка по текущите въпроси. Докладваха Анаид Асенов от Тетевен, който пое функциите на зам.-областен управител на мястото на Илиян Тодоров и информира за състоянието на речните нива и язовирите в областта, както и мерките, които се предприемат в изпълнение на областния план при бедствия и аварии. Стефани Лалева, от Троян зае мястото на зам.-областния управител Бойко Пъдарски и докладва за работата на комисията по жалби на граждани. 

Селин Чаушева от Ловеч, пое задачите на Нели Митева, директор на Дирекция АКРРДС, разглеждайки процеса по определяне “Служител на годината” и подготовката на поредно заседание на Областния съвет за развитие, което предстои.  

Реклама

Доклад за това има или не просрочени преписки в административната система направи Ивайло Илиев от Ловеч, който смени на работното място техническия сътрудник Симона Банкова. Християна Палапушева от Ловеч пое пресцентъра на Областна администрация и информира за предстоящите събития по изпълнение на Комуникационната стратегия на България за ЕС, които вече трета година се реализират от Областен управител.

След перфектно справяне с поставените задачи и отличните впечатления, които младите хора оставиха у титулярите на различните позиции, областният управител Ваня Събчева и колегите й благодариха за интереса към работата на Областна администрация. Те пожелаха на участниците в инициативата добре да премислят професионалната си ориентация и след завършване на образованието си да се върнат на работа тук. 

Областна администрация в момента има много млади експерти в екипа си, те се справят отлично. Но областта като цяло има нужда от ентусиазма на младите хора и ще се радваме, ако в скоро време ви видим сред нас или на други позиции тук, в Ловеч. Заедно трябва да работим за нашия град, за нашата област, подчерта Събчева. 

Реклама