Проведена бе специализирана полицейска операция за контрол на скоростта

Реклама

На 20 юни на територията на РУ Тетевен е проведена специализирана полицейска операция за контрол на скоростните режими,  правоспособност на водачите, използване на обезопасителни системи,колани и каски и контрол за наличие на алкохол  и наркотични вещества.  Проверени от полицейските служители са 43 лица и 32 МПС, като за установени нарушения са съставени 1 акт, 13 глоби с фиш и са издадени 25 ел. фиша.

Полицейска операция за превенция на пътнотранспортния травматизъм е проведена през вчерашния ден и на територията обслужвана от РУ Троян. Проверени са 21 лица и са съставени 7 глоби с фиш.

На 20.06.2019 год. около 06.50 часа в землището на с.Владиня,  60-годишен водач на автобус  «Рено Мастер» поради заслепяване  е загубил контрол над превозното средство и се е блъснал в прикачено селскостопанско  ремарке теглено от челен товарач. В автобусът са пътували 4 човека, трима от които са прегледани и освободени. Пробите за алкохол на водачите са отрицателни.  

Реклама

В РУ Ябланица е образувано досъдебно производство и за срок от 24 часа е задържан 46-годишен мъж от София, който на 20 юни около 11.30ч. е установен да управлява лек автомобил на ПП I-4, в района на с.Брестница след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 1,57 промила.

Реклама