Полицейски операции

Реклама

РУ Тетевен – на 24 юни служители на местното полицейско управление са провели специализирана операция за контрол за скоростните режим и за правоспособност на водачите, а също и за използване на обезопасителни системи, колани и каски и контрол за наличие на алкохол и наркотични вещества в издишаният въздух на водачите на МПС. Проверени са 28 лица и 19 МПС, като за установени нарушения са съставени 2 акта по ЗБЛД, 1 акт по ЗДВП, наложени са 2 глоби  с фиш и 15 ел. фиша и е посетен 1 сигнал.
При друга полицейска операция през вчерашния ден, с цел противодействие на конвенционалната престъпност служители на РУ Тетевен са извършили проверка на  236 лица и 176 МПС и 4 търговски обекти и са съставили 19 акта, 44 глоби с фиш и са посетили 24 сигнали.

РУ Троян –  На 24 юни полицейските служители, в рамките на провеждаща се операция  са проверили 41 лица, 28 МПС, съставили са 1 акт и 16 глоби с фиш.

Сектор «Пътна полиция» – за времето от 17 до 23 юни ловешките пътни полицаи  са установили 41 нарушения свързани с неправилно паркиране и престой на МПС по улиците на Ловеч, за които са съставили 13 акта и 27 глоби с фиш.

Реклама

Реклама