30-годишен от с. Глогово управлявал автомобил след употреба на наркотици

Реклама

20-годишен мъж от с.Глогово е задържан за срок от 24 часа в РУ Ловеч след като е установен да управлява лек автомобил без да притежава свидетелство за управление и в едногодишен срок от наказването му по административен ред за същото нарушение. По случая е образувано бързо производство.

На 09 юли в 17.50часа в землището на гр.Тетевен, 82-годишен водач на трактор с ремарке /без регистрационен номер/, при движение в посока  с.Бабинци е загубил контрол над управлението, напуснал е пътното платно и е паднал в крайпътен дол. В резултат на инцидента водачът е със счупени рабра, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

На 09 юли около 19.15ч. в с. Глогово 30-годишен жител на селото е установен да управлява лек автомобил след употреба на наркотични вещества. В хода на проверката служителите на реда са изяснили, че превозното средство е с прекратена регистрация и без сключен договор „Гражданска отговорност“. Водачът е задържан за срок от 24 часа, а по случая в РУ Тетевен е образувано бързо производство.

Реклама

Реклама