17-годишен откраднал 20 лева от кафе-автомат

Реклама

На 05.08.2019г. 17-годишен младеж от гр.Тетевен е задигнал 20 лева от кафе-автомат за топли напитки, намиращ се в гр.Тетевен, Лицето е задържано и е направило пълни самопризнания. Част от сумата е предадена с протокол за доброволно предаване. Работата по случая продължава.

На 04.08.2019 г. 18-годишен младеж от с.Бабинци е отнел сумата от около 13 лева от хранителен магазин в гр.Тетевен. Същият е задържан за срок до 24 часа в РУ-Тетевен за изясняване на цялостната му престъпна дейност.    

На 05.08.2019г. около 10.00 часа  в гр.Летница, на неохраняем ж.п. прелез е възникнало ПТП между товарен автомобил „Ман“, управляван от 43-годишен мъж от гр.Плевен и пътнически влак, управляван от 54-годишен мъж от с.Малчика, обл.Плевен. Водачът на товарният автомобил при мигаща червена светлина на светофара и включена звукова сигнализация предприема преминаване през ж.п. прелеза и удря товарният автомобил, в резултат на което локомотива дерайлира. Причинени са щети на товарния автомобил, а на релсовия път са повредени бетонни траверси. Пострадал е водача на «Ман»-а , който е настанен в хирургично отделение на МБАЛ-Ловеч за наблюдение.  По случая е образувано досъдебно производство.

Реклама

На 05.08.2019 год. около 21.30 часа  на кръстовище в гр.Ябланица лек автомобил „Ауди А4“ управляван от 34-годишен мъж от гр.Ябланица, удря 3-годишно дете, в резултат на което получава поли травма. Детето е откарано в ЦСМП-Плевен със съмнения за роптура на паренхимен орган. Пробата за алкохол на водача е отрицателна. На същия  е съставен АУАН.

  

Реклама