Д-р Мадлена Бояджиева: Работим приоритетно във всички населени места от общината

Реклама

Наследеното лошо финансово състояние на общината и забавянето на някои от големите проекти, финансирани с евросредства, доведоха до засилени ремонтни дейности през последните 2 години от мандата на  сегашния кмет д-р Мадлена Бояджиева.

Въпреки всичко проектите започват да се реализират, а резултатите са видими. Пореден успешен проект е този в с. Глогово, където със средства от МОН бе извършен текущ ремонт на физкултурен салон към ОУ„ Христо Ботев”.

Старата дървена и желязна дограма са подменени с нова PVC дограма, положена са топлоизолация на външни стени. Вътрешните стени на салона са грундирани и боядисани, дъсченият под е ремонтиран и боядисан. Извършена е подмяна на съществуващи осветителни тела с LED осветление.

Реклама

Радвам се, че децата и жителите на селото вече имат обновена спортна зала. Всяко училище се нуждае от такава, за да има къде да играят и спортуват учениците, каза кметът на Община Тетевен д-р Мадлена Бояджиева.

Тя коментира, че от заложените средства в бюджета за инвестиционната програма за тази година – 64% са насочени за населените места в общината, а 36% – за града.

Работи се приоритетно независимо дали става дума за селата или града. Навсякъде има улици, тротоари, градинки и т.н., които не са ремонтирани с години, а за да стигнем до всички тях ще ни е нужно време, добави още д-р Бояджиева.

Реклама