Полицейски операции

Реклама

На 02 септември полицай от РУ Троян в хода на операция за противодействието държането и разпространението на акцизни стоки без български акцизен бандерол съвместно със служители на Митническо бюро-Троян са извършили проверка на къща в с.Ломец, обитавана от 86 – годишен мъж.

Открити и иззети са  80 литра наливен алкохол с 43 алкохолни градуса, за които собственикът на къщата не е представил документ за платен акциз. Служителите на Митническо бюро-Троян са съставили  констативен протокол и предстои издаването на акт.

РУ Троян – на 02 септември в гр.Троян е проведена полицейска операция при която са проверени 29 лица и 22 МПС и са съставени са 8 акта.

Реклама

Сектор «Пътна полиция» -за седмицата от 26 август до 01 септември ловешките пътни полицаи са констатирали 46 нарушения свързани с неправилно паркиране и престои на МПС, за които на водачите им са съставени 11 акта и 31 глоби с фиш.

В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство след получен около 18.45ч. на 02 септември сигнал от РС ПБЗН-Ловеч, че при гасене на пожар на сухи треви край с.Александрово е намерен опожарен лек автомобил «Мерцедес 190е». Превозното средство е собственост на 46-годишен, криминално проявен мъж от с.Одърне и е било празно /без хора/. Извършен е оглед и продължава работата по случая.

Реклама