Кметът на Община Тетевен поздрави тетевенските пожарникари по случай професионалния им празник

Реклама

На Кръстовден бе отслужен водосвет за здраве на служителите на Районна служба “Пожарна безопасност и защита на населението” – Тетевен и техните семейства, по случай професионалния им празник.

Д-р Мадлена Бояджиева – Кмет на Община Тетевен, бе гост на празника и лично поздрави всички служители за ползотворната им съвместна работа през годините: ,,Благодаря Ви за пълното себеотдаване и за усилията, които полагате. С мъжество и всеотдайност изпълнявате своя граждански и професионален дълг, който е достоен за уважение и признание! С неуморен труд се грижите за спокойствието и здравето на гражданите на община Тетевен!“. Д-р Бояджиева пожела здраве, късмет и благоденствие на всички бивши и настоящи служители на РС ПБЗН – Тетевен, както и на техните семейства.

След водосвета всички гости имаха възможността да разгледат новооткритата експозиция, изпълнена с богатата история на пожарното дело в община Тетевен. По време на “Седмицата на пожарната безопасност” бяха обявени “Дни на отворените врати” и се проведоха занятия с противопожарните автомобили в детската ясла и детските градини в града, като бяха изнесени беседи на противопожарна тематика на място. 

Реклама

Реклама