Д-р Мадлена Бояджиева внесе предложението си за кандидат-кмет на Община Тетевен

Реклама

Днес д-р Мадлена Бояджиева внесе в Общинската избирателна комисия предложенията за кандидат за кмет на Община Тетевен, за листа за общински съветници и за кандидатите за кмет на кметства в Община Тетевен от ПП ГЕРБ. Листата с кандидати за съветници е от 21 човека. Регистрирани са кандидати за кметове във всичките осем населени места, в които ще има избор на кмет.

На 18 септември Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ излезе с решение, с което официално одобри кандидатурата на д-р Бояджиева за кмет на община Тетевен на местните изборите на 27 октомври 2019г., издигната единодушно от местната структура.

„Приемам това не като привилегия, а като чест и огромна отговорност. Благодаря на местната структура на ГЕРБ в Тетевен за номинацията! Благодаря на областния координатор Николай Нанков, на Изпълнителната комисия и лично на Премиера Бойко Борисов за доверието и подкрепата!“, коментира д-р Бояджиева.

Реклама

„За последните четири години, през които бях кмет на община Тетевен, аз и моят екип работихме здраво и постигнахме много, направихме максимума в условията на кризата, в която беше поставена общината в края на 2015 г., каза още тя.

„Вярвам, че посоката, в която вървим, е правилна. Виждам одобрението на хората и знам, че тези четири години са си стрували усилията. Затова трябва да гледаме напред и с много желание и здрава работа да продължим започнатото“, подчерта д-р Бояджиева.

Реклама